Credits en Lenovo bundelen hun krachten voor het verbeteren van Internet of Things

Credits ( CS ) gaat samenwerken met Lenovo

Credits (CS) en Lenovo New Vision Technology (LNV) hebben een overeenkomst gesloten om de ontwikkeling van Internet of Things (IoT) verder te brengen. Credits zal hun blockchain-expertise inzetten om software te ontwikkelen die geschikt is voor de combinatie van Internet of Things en AI/AR. Dit ook met het perspectief voor verdere toepassing van het product in een verscheidenheid aan industrieën, zoals Fintech en Logistiek. Daarnaast onderzoekt Lenovo New Vision Technology om de Credits blockchain-oplossing te integreren in hun bedrijfsprocedures om de interne operatie verder te optimaliseren.

Credits is gekozen door Lenovo New Vision Technology dankzij de onderscheidende technische oplossing, waaronder een uniek consensusalgoritme dat bestaat uit dPoS (Delegated-Proof-of-Stake) en BFT (Byzantine Fault Tolerance) -functies, flexibel aanpasbare slimme contracten en effectieve beveiliging op basis van elliptische curve-encryptie. Met een blockchain-platform dat tot 1 miljoen transacties per seconde kan uitvoeren, biedt Credits ook een verwerkingssnelheid van 0,01 seconde en lage commissiekosten van slechts $ 0,001. De uitgebreide functionaliteit van de Credits oplossing voor slimme contracten maakt het mogelijk om processen in te stellen en volledig te automatiseren. Deze oplossing, geleverd in de vorm van een API met een SDK-kit, stelt gebruikers in staat om in hun eigen bedrijfsomgeving volledig autonome en zelf-uitvoerbare applicaties te implementeren.

Lenovo New Vision Technology, een dochteronderneming van Lenovo Capital, is één van de eerste leveranciers van AR-oplossingen op het gebied van infrastructuur, platformontwikkeling, hardware-ondersteuning, systeemintegratie en servicecontinuïteit. De AI/AR-oplossingen van LNV worden op grote schaal gebruikt op het gebied van openbare veiligheid, industrie, medicare, onderwijs en andere sectoren.

Binance-de-beste-bitcoin-exchange

“Internet of Things en Augmented Reality veranderen al de manier waarop we interacteren met de wereld. We zijn verheugd om samen te werken met AR gigant Lenovo New Vision Technology. Ik zie de combinatie van AI/AR en IoT een revolutie teweegbrengen in de markt.”, zegt Credits CEO & oprichter Igor Chugunov.


 
Over Lenovo New Vision Technology

Lenovo New Vision Technology is aangesloten bij de Lenovo Group (Lenovo) en levert onderzoek, ontwikkeling, productieverkoop en dienstverlening. Lenovo New Vision Technology richt zich met haar expertise op het vlak van AI/AR en biedt professionele oplossingen voor partners op het gebied van infrastructuur, platformontwikkeling, hardware-ondersteuning, systeemintegratie en servicecontinuïteit.

Misschien ook interessant

Reacties

Laden...