Credits – op zoek naar de volgende munt die x100 gaat

Icon, Dragonchain, NEO, EOS, IOTA, Vechain, Qtum, Waltonchain, Cardano: ze hebben allemaal één gemeenschappelijk kenmerk; het waren allemaal infrastructuurmunten die in 2017 voor bizar hoge rendementen zorgden.

Als je naar de top 20-munten op coinmarketcap.com kijkt, zijn het bijna allemaal infrastructuurmunten.

Het vinden van de volgende beste infrastructuurmunt is een van de beste strategieën om je winst in 2018 te maximaliseren. Het gebeurde vaker wel dan niet dat de grote munten de neiging hadden om in 2017 meer dan 1 miljard dollar aan marktkap te bereiken.

Dus crypto-beleggers die op zoek zijn naar een winst van 100x of meer moeten eerst begrijpen waar ze als eerst naar moeten kijken: de volgende grote infrastructuurmunten die op het ICO-podium staan ​​of net klaar zijn met hun ICO.

Hoewel de meeste gedecentraliseerde apps (Dapps) meer mainstream-adoptie nodig hebben voor echte groei (niet speculatief): zijn de behoeften aan blockchain-infrastructuren hier al aanwezig dankzij een snelgroeiend ecosysteem van ICO’s en blockchain-basises voor technologische vooruitgang.

Binance-de-beste-bitcoin-exchange

Tegenwoordig hebben steeds meer technologieën de juiste blockchain-infrastructuren en protocollen nodig om hun projecten tot succesvolle bedrijven te bouwen.

Schaalbaarheid, veiligheid en snelheid zijn enkele van de belangrijkste elementen om naar te kijken, omdat deze problemen nog steeds niet echt zijn opgelost.

Ethereum, de meest gebruikte blockchaininfrastructuur die we nu kennen had veel tests tegen deze belangrijke elementen. Een van de meest recente was de Cryptokitties-test, waarbij een enkele Dapp het hele netwerk van Ethereum verstoorde.

Hoewel de behoefte naar blockchain-infrastructuren die enorme transactievolumes met snelheid en schaalbaarheid aankunnen groeit, is het redelijk om te zeggen dat er enorme winsten zullen worden behaald met infrastructuren die de huidige problemen van schaalbaarheid en snelheid kunnen en zullen oplossen.

Wanneer we deze woorden uitspreken, is de eerste naam die nu in ons opkomt EOS, maar dat is nu.

EOS is echter zeker niet degene als we op zoek zijn naar de volgende 100x plus. EOS zal zeker voor winst zorgen dankzij het grote probleem dat zich nu oplost, alleen is een markercap van 5 miljard dollar een beetje te veel als je op zoek bent naar een munt waar je 100x winst uit wilt halen.

Dus wat is het ideale slimme contractgebaseerde infrastructuurmunt, die de schaalbaarheid en snelheidsproblemen oplost, die misschien wel x100 kan gaan?

Laten we eerst onze hypothese loslaten:

De marktkap zou minder dan 50 miljoen dollar moeten zijn voor een 100x om uiteindelijk de huidige marktkapitalisatie van EOS te bereiken.

Het doel voor transacties per seconde (tps) moet meer dan 100.000 zijn om EOS te verslaan.

Er zou dit jaar minimaal een alpha of prototype en een hoofdlancering moeten zijn om niet zo veel te verliezen aan het first mover-voordeel van EOS.

Het moet een infrastructuur zijn die al met partnerschappen bezig is en nieuwe Dapps krijgt om hun infrastructuur te gebruiken.

Zoals we met het NEO-voorbeeld hebben gezien, zou het een infrastructuur moeten zijn die gemakkelijker in brede kring kan worden toegepast op een grote markt (VS, China, Rusland of Europa)

Elk van deze variabelen vergroot de waarschijnlijkheid van het vinden van de volgende 100x-infrastuctuurmunt.

In dit artikel zullen we de technologie analyseren die voldoen aan alle bovenstaande variabelen;

Dat is de munt Credits

-Credits hebben onlangs hun ICO gehad. Ze bereikten hun hardcap van 20 miljoen dollar. Omdat we op zoek zijn naar de volgende x100 plus, is de marketcap van Credits vrij realistisch om x100 te bereiken. (Als Credits de huidige marktkapitalisatie van EOS weet te bereiken, zal dit x250 zijn van de huidige marktkapitalisatie)

-Credits streeft naar 1 miljoen tot 10 miljoen tps. Volgens de eerste tests die tijdens Alpha werden uitgevoerd door ontwikkelaars, werkt Credits met 200.000 tot 500.000 tps, afhankelijk van het aantal knooppunten in het netwerk.

-Credits hebben een testbare alfa vrijgegeven vlak voor de ICO lancering. Dit is naar mijn mening een van de grootste voordelen van Credits, aangezien de meeste infrastuctuurmunten die tijdens 2017 grote winsten behaalden, tijdens ICO niet eens een prototype hadden. Als je het Credits-netwerk, knooppunten, wallet en alpha wilt testen, kan je dit bericht controleren op testlinks: https://credits.com/en/Home/NewsItem/2281

-Credits lijkt erg bekwaam in het aantrekken van partnerschappen en nieuwe Dapps die hun infrastructuur zullen gebruiken. Business development is waar Credits op dit moment echt goed in is. Hun aankondigingskanaal zit vol met nieuwe partnerschap- en dealaankondigingen welke zich elke dag aanvullen sinds hun ICO: https://t.me/creditscoml, het lijkt zeer waarschijnlijk dat er in de toekomst veel Dapps zullen zijn die de Credits blockchain zullen gebruiken.

-We hebben gezien hoe NEO een dierbare van China werd. Op dezelfde manier is de kans groot dat Credits een gunstige positie zal hebben op een van de grootste wereldmarkten, namelijk Rusland. Tot dusverre was China een van de grootste adoptanten van blockchain en Rusland lijkt geen vrij grote markt zoals China. Maar in een toekomst niet ver van nu, zal er ook in Rusland een enorme blockchain-markt ontstaan en zal Credits een groot voordeel hebben om de beste vruchten van de Russische natie te plukken.

Het is duidelijk dat Credits onze hypothesetest heeft doorstaan. Je kan Credits ook op je eigen punten controleren en zien of deze ook kloppen. Deze 5 variabelen waren voor ons de belangrijkste, maar kunnen natuurlijk van persoon tot persoon verschillen.

Laten we nog even kijken naar de belangrijkste voordelen van de Credits blockchain-infrastructuur.

-Geavanceerde smart contracts met een volledig autonome blockchain.

– Een protocol gebaseerd op het berekenen van de wiskundige functies van alle registratentransacties, terwijl de principes van Proof of Work worden toegepast.

– Cycli en schema’s: vooral nuttig voor fintech-applicaties zoals betaaldiensten, bankdiensten zoals leningen, deposito’s, grensoverschrijdende interbancaire betalingen, handelsactiviteiten en beurzen.

– Zeer snelle transacties verwerken bij 0,01 tot 1 seconde.

– Hoge netwerkschaalbaarheid die efficiënte transacties en operaties voor big data, IOT, AI en andere services mogelijk maakt die op een bepaald moment enorme hoeveelheden transacties vereisen.

– Lage transactiekosten (vanaf 0,001 Dollar per transactie) om de kosten te verlagen van services die zeer veel tps nodig hebben.

– Slimme contracttechnologie die wordt geleverd met een Advanced API en SDK-softwareontwikkelingskit, voor een eenvoudigere ontwikkeling voor adopters in zowel het web als mobiele apparaten.

– Java codebase (een zeer bekende codetaal vergeleken met Ethereum’s Solidity)
Asynchroon systeem zonder mining, een alternatief knooppuntbewerkingssysteem met een nieuw consensusmechanisme, homomorfe codering voor geavanceerde beveiliging en archivering opgenomen in de blockchain-infrastructuur.

Credits lijkt te worden gebruikt in veel verschillende vormen en worden door veel verschillende bedrijfssectoren overgenomen, waaronder big data, IoT, AI, financiën, sociale netwerken en andere applicaties met miljoenen gebruikers en transacties.

Misschien ook interessant

Reacties

Laden...