Integratie van Ethereum in een van de grootste Bitcoin-wallets

Blockchain.info is een van de grootste online Bitcoin wallet. Het gebruik ervan bleef stijgen in samenhang met de groeiende populariteit van Bitcoin, nadat deze in de zomer van 2011 is gelanceerd. De portemonnee heeft sindsdien zijn basisprincipes gehandhaafd door een makkelijke manier te creëren om een nieuw Bitcoin-adres te creëren, terwijl de gebruikers nog steeds hun privé sleutel kunnen houden.

Door de jaren heen zijn bij andere Wallet-bedrijven de normen waaraan Bitcoin werd gebouwd gedaald. Veel van de Wallet-berijven begonnen zich te concentreren op het leveren van bankdiensten, ondanks het feit dat Bitcoin een concurrerend alternatief vormde voor het concept van bankieren en centralisatie als geheel.

Het gebruiksgemak en het vermogen om optimaal gebruik te maken van het grote spectrum van gebruiksgemakken van Bitcoin, die blockchain.info toelaten, creëert een grote gebruikersbasis. Sinds de oprichting heeft Bitcoin.info rond de 16 miljoen wallets.

Om zijn functionaliteit verder te verhogen en gebruik te maken, heeft Blockchain.info nu Ethereum geïntegreerd, de tweede meest populaire crypto valuta. Dit komt na jaren van overblijfselen, die uitsluitend zijn toegewijd aan bitcoin en kunnen een opmerkelijke indicatie zijn van de penetratie van Ethereum op crypto valuta markten.

Zoals vermeld in hun recente persbericht, kwamen de mensen bij blockchain.info op de beslissing om Ethereum te integreren na het gebruik van verzamelde feedback in een verklaring waarin wordt gewezen hoe een gemeenschap zich vormt rond Ethereum, samen met de toenemende kracht en invloed van de economie.

Binance-de-beste-bitcoin-exchange

Het wordt ook vermeld dat Ethereum’s “naadloze” integratie gebruik zal maken van eerder ingestelde normen op blockchain.info. Bovendien is een ander deel van de dienst die vrijkomt, het vermogen van gebruikers om Ethereum erbij te bemachtigen:

“Voor gebruikers die Ether willen bemachtigen, zijn we verheugd om een ingebouwde BTC naar ETH (en vice versa) uitwisseling te introduceren, aangedreven door ShapeShift. Deze integratie is direct toegankelijk binnen uw Blockchain portemonnee. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om beide digitale valuta’s te verwerven en de vooruitgang van de uitwisseling te monitoren, van begin tot einde. ”

In de sectie Ethereum FAQ op blockchain.info staat het dat gebruikers van de dienst nog geen tokens kunnen overbrengen via het platform. Het is echter aangetoond dat blockchain.info haar diensten verder zal uitbreiden.

 

Misschien ook interessant

Reacties

Laden...