Deze maandag kan wel eens een hele bijzondere worden voor Ripple ( XRP )

Ripple (XRP) – Cryptofeeds en nieuwsbronnen bruisen van verwachting vanwege deze maandag, 5 maart. Dat komt omdat Coinbase vandaag een implementatie van drie maanden start voor de toevoeging van 500 nieuwe personeelsleden – en 90 van deze werknemers beginnen deze maandag met hun eerst werkdag.

Het aannemen van zoveel personeel en ondersteuning kan veel dingen betekenen. Het zou kunnen betekenen dat Coinbase niet kan omgaan met de hoeveelheid verzoeken van klanten, het zou kunnen betekenen dat Coinbase reageert op recente onderzoeken van de overheid door meer personeel aan te nemen. Maar XRP (Ripple) HODLERS hopen dat deze tekenen wijzen op een langverwachte gebeurtenis – dat Coinbase XRP gaat toevoegen aan hun lijst met cryptocurrencies.

Voeg daaraan toe dat de volgende dag – de dag nadat bijna honderd nieuwe Coinbase-ondersteuningsmedewerkers voor Coinbase zijn begonnen – Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple en medeoprichter van het XRP-platform, samen met de COO van Coibase ( Asiff Hirji ) in het CNBC-programma Fast Money zit.

Het is waarschijnlijk geen toeval dat negentig nieuwe medewerkers maandag bij Coinbase beginnen, terwijl Garlinghouse en Hirji van Coinbase samen in de show van Fast Money zitten. De kans is heel erg groot dat Garlinghouse en Hirji het niet gaan hebben over hun lievelingseten.

Het is meer dan waarschijnlijk dat Garlinghouse en Hirji nieuws zullen hebben dat betrekking heeft op de langverwachte samenwerking tussen XRP en Coinbase.

Binance-de-beste-bitcoin-exchange

Op dit moment biedt Coinbase slechts vijf cryptocurrencies die je kan kopen en verhandelen: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash en Ethereum Classic. Hun beslissing om XRP niet mee te nemen, welke een hogere marktkapitalisatie heeft dan drie van de vijf Coinbase-beursgenoteerde munten – heeft veel kritiek gekregen van de cryptocurrency-gemeenschap.

Hoewel Coinbase al sinds 2011 bestaat, heeft het in 2014 bekendheid gekregen door het aanbieden van een verzekeringsdekking voor zijn Bitcoin-handelaren en het lanceren van een kluissysteem voor Bitcoin-opslag. In 2018 bood Coinbase handel aan in 32 landen, terwijl hun cryptocurrency wallet beschikbaar was in 190 landen – voeg ook nog eens toe dat Coinbase cryptocurrency-aankopen met creditcards accepteerde.

Hoewel nieuwe Coinbase-gebruikers niet de functionaliteit hebben om te kunnen kopen met creditcards en hoewel verschillende banken het gebruik van creditcards voor het kopen van cryptocurrency op Coinbase hebben geblokkeerd, zijn er nog steeds betaalmethodes beschikbaar zoals het betalen met bankpassen en bankoverschrijvingen.

De uiteindelijke analyse is dat met bijna 14 miljoen gebruikers, Coinbase XRP gaat toevoegen aan zijn handelsplatform, XRP verder zou zich ontwikkelen als een belangrijke concurrent in de markt voor cryptocurrency, wat waarschijnlijk gaat leiden tot een stijging van de waarde van XRP.

Misschien ook interessant

Reacties

Laden...