Vechain benoemd Thor en gaat samenwerken met BMW

VeChain heeft de krachtige beelden van een Noordse God ingeschakeld om zijn merk te transformeren naar VeChain THOR. Het bedrijf maakte dit 26 februari bekend samen met een hele reeks nieuwe partnerships tijdens een re-branding evenement.

VeChain gaat door het leven als VeChain THOR

De presentatie is voor een select publiek samengesteld maar werd live op YouTube gestreamd. Beginnend met beelden die leken op een samensmelting van The Lord of the Rings en Blade Runner, schetst de video, die ongeveer 38 minuten duurt, de re-branding van Vechain en onthult ook zijn nieuwe partnerschappen.

VeChain’s cryptocurrency, VEN, had begin 2018 een sterke uitkomst en steeg 500 procent in waarde. Dit alleen al zet VeChain tot nu toe in de top 5% van best presterende cryptomunten.

VeChain dankt zijn succes deels aan het aanbieden van een systeem wat verschilt van de meeste cryptocurrencies. In plaats van een donkere munt te zijn die is ontworpen om transacties te verbergen, staat VeChain bekend als een witte munt. Een witte munt is bedoelt om de transparantie van transacties te vergroten en zo een “trustvrij en gedistribueerd bedrijfsecosysteem te creëren om een ​​transparante informatiestroom, efficiënte samenwerking en snelle overdracht van waarden mogelijk te maken.”

Binance-de-beste-bitcoin-exchange

Dit idee, die met name aantrekkelijk kan zijn voor producenten en consumenten van luxegoederen, zou ervoor kunnen hebben gezorgd dat VeChain nu officieel gaat samenwerken met BMW.

Nieuwe partnerschappen tonen sterke steun

Naast het BMW-partnerschap heeft VeChain ook een samenwerking aangekondigd met de Universiteit van Oxford om de ontwikkeling van het VeChain THOR-platform te ondersteunen. Zuid-Koreaans Exchange Coinnest voegde ook VeChain toe aan zijn handelsplatform in een rechtstreekse fiat aan VET-uitwisseling en voegde een extra beetje status toe aan de re-branding van de token.

VEN zou in theorie kunnen worden gebruikt om de authenticiteit van goederen via de markt naar de koper te volgen. Dit is een grote geruststelling in een wereld vol vervalsingen en iets wat onmogelijk is met traditionele valuta.

Dezelfde trackingtechnologie kan worden gebruikt in de visindustrie om ervoor te zorgen dat vis wordt verkregen op legale locaties op een menselijke manier. Om deze end-to-end transparantie te bewerkstelligen, moet er een microchip in elk product worden geïnstalleerd om in het gedistribueerde grootboek te worden vastgelegd.

Terwijl VeChain VeChain THOR wordt en VEN wordt vermeld als VEN, zal hun blockchain op een systeem met twee munten lopen. THOR zal een afzonderlijk product zijn van VET wat kan worden verworven door VET vast te zetten in je wallet. Volledige instructies en gebruik zijn beschikbaar op de website van de THOR calculator.

Door het prestige van BMW en de samenwerking met Oxford University toe te voegen, bestaat er weinig twijfel dat als VeChain de hamer van de goden als VeChain THOR opneemt, het net zo veerkrachtig zal blijven groeien als dat het begon.

Misschien ook interessant

Reacties

Laden...