Wat is Cardano?

Cardano is de thuisbasis van de Ada cryptocurrency, die kan worden gebruikt voor het verzenden en ontvangen van digitale fondsen. Dit digitale geld vertegenwoordigt de toekomst van geld, wat snelle, directe overdrachten mogelijk maakt die gegarandeerd veilig zijn door het gebruik van cryptografie.

Cardano is meer dan alleen een cryptocurrency, maar het is een technologisch platform dat in staat is om financiële applicaties te draaien die momenteel dagelijks worden gebruikt door individuen, organisaties en overheden van over de hele wereld. Het platform wordt in lagen gebouwd, waardoor het systeem de flexibiliteit heeft om gemakkelijker te onderhouden en upgrades mogelijk te maken met behulp van zachte vorken “Soft Forks”. Nadat de afwikkelingslaag waarop Ada zal draaien is voltooid, zal een afzonderlijke rekenlaag worden gebouwd om slimme contracten af ​​te handelen, de digitale juridische overeenkomsten die de toekomstige handel en het bedrijfsleven zullen ondersteunen. Cardano zal ook gedecentraliseerde applicaties of dapps uitvoeren, services die niet worden gecontroleerd door een enkele partij, maar in plaats daarvan werken op een blockchain.

Dit is het eerste blockchain-project dat is ontwikkeld vanuit een wetenschappelijke filosofie en het enige wat moet worden ontworpen en gebouwd door een wereldwijd team van vooraanstaande academici en ingenieurs. Het is essentieel dat de technologie veilig, flexibel en schaalbaar is voor gebruik door vele miljoenen gebruikers. Daarom is veel aandacht en zorg van enkele van de leidende experts op hun vakgebied besteed aan het project en geïnformeerde ontwerpbeslissingen. De wetenschappelijke nauwkeurigheid die wordt toegepast op missiekritieke systemen zoals de lucht- en ruimtevaart en het bankwezen, is op het gebied van cryptocurrencies gebracht, met een hoge mate van betrouwbaarheid.

Een belangrijke innovatie van Cardano is dat het de behoeften van gebruikers in evenwicht brengt met die van toezichthouders en zo privacy en regelgeving combineert. De visie voor Cardano is dat haar nieuwe stijl van gereguleerde computing grotere financiële inclusie zal brengen door iedereen toegang te bieden tot eerlijke financiële diensten.

Binance-de-beste-bitcoin-exchange

Misschien ook interessant

Reacties

Laden...